Groepslessen

To The MAX Sports geeft bokslessen aan mannen en vrouwen. Alle lessen en trainingen zijn onder deskundige begeleiding waarbij de veiligheid van de sporters is gegarandeerd. Hieronder vind je meer informatie over de diverse mogelijkheden. Er zijn lessen en trainingen voor diverse niveaus. Op verzoek zijn ook small group lessen of trainingen mogelijk. Kijk hiervoor bij Personal Boxing .


Wil je meer informatie of een proefles volgen, vul dan bij voorkeur een formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

- Basic boksen

Boksen voor beginners is een intensieve HIIT-training zonder dat je geraakt wordt. Deze lessen zijn uitermate geschikt voor iedereen die wil boksen om fit te worden. Tijdens de lessen wordt gewerkt aan conditie, kracht, coordinatie, snelheid, flexibiliteiten natuurlijk je bokstechniek.

Boksen heeft een positief effect op je persoonlijke ontwikkeling, het maakt je zekerder en geeft je meer zelfvertrouwen. Je zult ontdekken dat je meer kunt dan je denkt!


Maximaal 20 personen per groep

Werken aan conditie, kracht, coordinatie en lenigheid

- Regular boksen

De regular bokslessen- en trainingen zijn voor boksers die wat meer willen. Tijdens de lessen en trainingen werken we behalve aan je conditie, kracht, coordinatie, snelheid en lenigheid ook aan je voetenwerk en je technische en tactische boksvaardigheden. Een ideale training voor beginnende en meer ervaren boksers!

Meer ervaren boksers kunnen wanneer ze willen ook regelmatig even met elkaar sparren.


Techniek en tactiek

Mogelijkheid om te sparren

- Clinics

To The MAX Sports verzorgt ook gastlessen en boksclinics voor scholen en bedrijven. Dat kan op de eigen locatie of in de trainingsruimte van To The MAX Sports. Clinics zijn altijd maatwerk en worden volledig afgestemd op de doelgroep. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd.

Interesse in een clinic of gastles Neem dan contact op voor de mogelijkheden!
Scholen en bedrijven
Maatwerk